Elektroautomatika Ipari és Kereskedelmi Kft.

Jogi nyilatkozat

 

Jogi nyilatkozat a 17/1999. Kormány rendelet alapján

Az http://www.elaut.hu honlapon található tartalom az Elaut Kft. [ "Tulajdonos" ] szellemi tulajdona, fenntart minden, a lap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával, történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

Szerzői jogok

Az Elaut Kft. oldalain megjelenő anyagok tartalmát, a fotókat és adatokat szerzői jog védi. Másolásuk valamennyi formája, adatrendszerekben való tárolása, más internetes oldalakon történő közzététele, bármilyen formában történő felhasználása - a személyes használatot meghaladó mértékben - kizárólag az Elaut Kft. előzetes írásbeli engedélyével történhet.

A lap tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti,
vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára. A tulajdonos teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt állnak, azokból bármely részt kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon újraközvetíteni tilos!

Adatvédelem

Az Elaut Kft. minden olyan személyes adatot, mely a weboldalak használata során tudomására jut,
a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön személyes adatait eljuttatja az Elaut Kft.-hez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azokat az Elaut Kft. - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig nyilvántartsa - és kezelje.

Tilos továbbá a tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül a lap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánossághoz újraközvetíteni, még változatlan formában is. A jogosulatlan felhasználás büntető- és polgári jogi következményeket von maga után. A tulajdonos követelheti a jogsértés abbahagyását és kárának megtérítését. Az http://elaut.hu domain név, felhasználása
– a hivatkozás kivételével – kizárólag a tulajdonos előzetes és kifejezett írásos hozzájárulásával lehetséges.

© Copyright 2011. Minden jog fenntartva!