Elektroautomatika Ipari és Kereskedelmi Kft.

H. Heinz Messwiderstaende - képviselet

Hőmérséklet érzékelők, szenzorok, speciális fűtőpatronok

A H. Heinz Meßwinderstaende GmbH 1991-ben alakult Elgersburgban. Ez a fiatal dinamikusan fejlődő cég, tradicionális tapasztalatokkal rendelkező szakembergárdájával jelentős üzleti sikereket ér el világszerte a hőérzékelő gyártás területén. A több mint száz főt foglalkoztató gyártó cég három fő gyáregységből áll: az érzékelő elemeket előállító szenzortechnika gyáregységből, a komplett érzékelőket gyártó gyáregységből és egy mechanikai alkatrészeket és fűtőpatronokat előállító ratio-tec gyáregységből.
A cég a legkorszerűbb technológiával évente több mint 200.000 db érzékelő szenzort és 180.000 db komplett érzékelőt gyárt a vevői igények kielégítésére. Beszállítója több neves hőérzékelőt gyártó, és forgalmazó cégnek.
Élenjár az új hő-érzékelési technológiák kialakításában is, mint például a vezeték nélküli passzív hőmérsékletmérés stb.  ISO 9001 minőségbiztosítási rendszerének működtetése garancia a cég termékeinek és új fejlesztéseinek megbízhatóságára.

A Heinz Messwiderstaende gyátmányainak tanúsítványai:

logok

 

LUMEL - képviselet

LUMEL S.A. vezető szerepet tölt be a lengyel villamos mérő és ellenőrző műszereket gyártó vállalatok piacán. közel 60 éve szállít be mérőműszereket több mint 15 ezer ipari vállalatnak szerte Európában Termékeit az ipar különböző területein alkalmazzák,úgy mint: energia ipar, vegyipar, különböző feldolgozások, élelmiszeripar, fogyasztási termékek, bányászat, automatizálási iparág és háztartási termékek piaca. Az Elaut kft forgalmazásának jelentős részét teszik ki a papír és írótoll nélküli regisztrálók, hőmérséklet szabályzók és távadók valamint a villamos teljesítmény távadók.  A LUMEL termékek gyártásainak több mint 50%-át a világ 45 országába történő export teszi ki.

 

SUKU - partner

Manométerek, üveghőmérők

A SUKU 1998 január 1-én alakult Németországban, mint szerviz és hitelesítő állomás. 1990-ben a cégben tőkeemelést hajtottak végre, és ezzel egyidejűleg elkezdték a gyártóüzemük kialakítását.
A gyártóüzem felépítése 1994-re befejeződött, és ez egy minőségi menedzsment létrejöttét jelentette a fejlesztésre, gyártásra és a kereskedelemre vonatkozóan, a nyomásmérés és az ezekhez tartozó kiegészítő elemek területén. A SUKU terméket gyártásainak több mint 30%-át a cseh-, magyar-, valamint angol export tesz ki.

 

APLISENS - partner

Erőművi automatika elemek, MEZ szelepek

A ZAP S.A. Lengyelországban és nemzetközi szinten is jól ismert volt a technológiai folyamatok automatizálási területén, az ipari automatizálási elemeket gyártó és szállító vállalatok körében. 
A cég több mint 50 évig működott önállóan majd először a Contromatica-Pnefal céggel, később a két cégből alakult Conrolmatica-Zap-Pnefal cég  az APLISENS céggel lépett fúzióra. A cég jelenleg is  a legmodernebb felszereléssel állítja elő világszerte keresett termékeit. stb.Az Elaut Kft vállalja pótalkatrészek beszerzését, de új berendezésekhez is szállítunk APLISENS termékeket.