Elektroautomatika Ipari és Kereskedelmi Kft.

 

 


Minőségpolitikánk

A cégvezetés mindig jelentős energiát fordított a cég hírnevének, megbízhatóságának szakmai korrektségének folyamatos fejlesztésére, mivel az hosszútávon mindig jó befektetésnek számít.

Az ELAUT Kft. 1997 óta működtetett folyamatosan fejlesztett minőségbiztosítási rendszerét 1998-ban az SGS Yarsley ISC Ltd nemzetközi auditáló cég, az ISO 9000 szabványnak megfelelően Q13858 számú okiratában tanúsította.
A jelenlegi működtetett rendszer ISO 9001:2008 szabvány szerinti. A társaság minőségpolitikájának leglényegesebb eleme a vevő centrikusság. Ennek a minőségpolitikai tételnek a realitása lehetővé teszi a cég partnerei számára is a minőségi munkavégzést.

Az ELAUT Kft. üzletpolitikájának fő célkitűzése, hogy partnerei igényeit:


Elhatároztuk, hogy
Lehetőségeinket tudatosan kihasználva
Az összes rendelkezésre álló erőforrásunkat
Ugy csoportosítjuk és használjuk, hogy érzékelhető legyen a
Tudatosság és elkötelezettség, amely cégünkre mindig jellemző, és amelynek eredménye a

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁS = MEGBÍZHATÓSÁG HOSSZÚTÁVON

Célunk elérésének forrását ISO 9001:2008 szabvány szerinti minőségirányítási rendszerünk precíz működtetésében, valamint elkötelezett munkatársainkban látjuk. Minden dolgozónk tisztában van a környezetbarát minőségi munkavégzés és annak folyamatos fejlesztése fontosságával, amelyet a rendszeres továbbképzésekkel is igyekszünk biztosítani, továbbá minden rendelkezésünkre álló eszközzel támogatunk.

Munkánk minőségének végső mércéje partnereink megelégedettsége, ezért csak olyan beszállítókkal építünk ki kapcsolatokat, akik termékeikkel a megbízható, folyamatosan fejlesztett minőség eléréséhez hozzájárulnak. Minőségirányítási dokumentációnk előírásai partneri körünkben a beszállítók felé elvárásként, a vevők felé vállalásként szolgálnak.

Vevőink elégedettségét folyamatosan figyeljük, az összegyűjtött adatokat értékeljük és visszacsatoljuk a szolgáltatási, gyártási folyamatba. Fontos számunkra, hogy szolgáltatásaink és termékeink minőségét állandóan javítva, működésünket folyamatosan tökéletesítve egyre magasabb színvonalon szolgáljuk ki vevőinket.
E fő célunk érdekében az ELAUT Kft. vezetése elkötelezett a cég termékei és szolgáltatásai minőségének folyamatos fejlesztésében.

Budapest, 2017. május 1.
Feldhoffer István
Ügyvezető